24 maj 2010 av Andreas
Heta stunder i köket behöver inte bara innebära chilli och flambering. En nykokt rimmad kalvtunga kanske?
Publicerat i Off-topic... | Kommentera
Comments RSS
Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:
Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. ( Logga ut / Ändra )
Du kommenterar med ditt Google-konto. ( Logga ut / Ändra )
Du kommenterar med ditt Twitter-konto. ( Logga ut / Ändra )
Du kommenterar med ditt Facebook-konto. ( Logga ut / Ändra )
Ansluter till %s
Meddela mig om vidare kommentarer via e-post.
Meddela mig om nya inlägg via e-post.
Är du för tjock och lat för att knappa in adressen?
Fyll i din e-post här så får du allt gött direkt i brevlådan - fetto!
Gör sällskap med 26 andra följare
E-postadress:
Jag är en tjockis!
Kommentera